Motoros tanfolyamok helyszínei, időpontok

Időpontok, és a motoros oktatás helyszínei

 

Elméleti oktatási helyszínek

Mivel több autósiskolának oktatok, lehetőséged van arra, hogy számodra a legkedvezőbb elméleti oktatási helyszínt kiválaszthasd, úgy, hogy közben a gyakorlati képzésedet én végzem.
Budapest XIII. kerület (az Árpád híd pesti hídfőjének közelében, a 3-as metró Árpád híd, illetve az 1-es villamos Árpád híd vagy Honvéd kórház megállójától három perc sétára). Az elméleti motoros tanfolyamok folyamatosan, naponta indulnak. Hétköznapokon késő délután, hétvégén pedig reggeli időpontban kezdődnek. Lehetőséged van egyéni elméleti felkészítésre is. Az iskola pontos címe, s a részletek felől telefonon, nálam érdeklődhetsz. Iskola a XIII. kerületben
Budapest XIV. kerület Vezér úton, a Cserepes ház közelében található. Az elméleti motoros tanfolyamok folyamatosan, naponta indulnak. Hétköznapokon késő délután, hétvégén pedig reggeli időpontban kezdődnek. Lehetőséged van egyéni elméleti felkészítésre is. Az iskola pontos címe, s a részletek felől telefonon, nálam érdeklődhetsz. Iskola a XIV. kerületben
Budapest XVI. kerület (a 276-os busz Bökényföldi út vagy a Gödöllői hév Imre utca megállójához közel). Az elméleti motoros tanfolyamok folyamatosan, naponta indulnak. Hétköznapokon késő délután, hétvégén pedig reggeli időpontban kezdődnek. Az iskola pontos címe, s a részletek felől telefonon, nálam érdeklődhetsz. Iskola a XVI. kerületbenGyakorlati oktatás helyszíne

Budapest XIV. kerület, Írottkő park 1.

Megközelíthetőség:

  • Ha autóval vagy motorral a városból kifelé jössz, az M3-as autópálya legelső felüljárója alatt, a Kacsóh Pongrác úton találhatod a tanpályát. (Az OMV benzinkútnál kell letérni az autópályáról, és kb. 300 méterre, az éles balos kanyarnál már látni is fogod a tanpályát.) Parkolni közvetlenül a pálya mellett lehet.
  • Ha a tömegközlekedést választod:
    a 74-es trolibusz végállomása a pályától kb. 100 méterre van,
    a 62-es vagy a 69-es villamos Miskolci utcai megállója pedig kb. 300 méterre található.

 

Ha az oktatás szünetében szívesen megpihennél, vagy esetleg meginnál egy kávét, ezekre is van lehetőség, mivel a pályához tartozó épületben kényelmes padok, TV, ital automaták és mosdók várnak.

 

A gyakorlati motoros oktatás hétköznapokon történik, Többnyire reggel 6 órától (olykor korábban) kezdődik és általában délutánig tart. A szabad időpontok függvényében választhatsz Neked megfelelő kezdéssel gyakorlati órát. Megoldható az alkalmankénti több óra vétele is.

 

A motor jogosítvány így a vizsga időpontok gyakoriságától függően intenzíven megszerezhető. Kérlek, válaszd ki számodra a legmegfelelőbb iskolát,s ha sikerült, hívj akár hétvégén is az alábbi telefonszámon:

 

06/20-516-90-59

Módosítás dátuma: 2016. július 11. hétfő, 13:36